NHL 17

NHL 17 on mielestäni hyvä peli melkein kaiken ikäisille. Peli olisi muuten aivan kaiken ikäisille sopiva, mutta peli sisältää tappelu välikohtauksia, joka voi olla haitallista joillekin. Peliä voi pelata kavereiden kanssa, netissä satunnaista pelaajaa vastaan tai bottia. Koulu arvosana olisi kyseiselle pelille 9

NHL 17

Mielestäni peleistä parhain peli, mitä tykkäilen pelata on NHL. Parhainta siinä on pelata moninpeliä kavereitten kanssa. Peleissä on todella hyvät ominaisuudet, mitkä tekevät pelistä suositun ja hyvän!

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) on Valve Corporationin ja Hidden Path Entertainmentin kehittämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Peli julkaistiin 21. elokuuta 2012. Peli on K18. Pelissä on terroristit ja poliisit. Terroristit yrittävät hyökätä pommialueille A ja B, joita taas poliisit puolustavat. pelissä on 30 erää jotka kestävät 1:55 minuuttia. Pelin voittaa se joukkue, joka voittaa ensimmäiseksi 16 erää. Erät voitetaan joko tappamalla kaikki vastustajat tai jos terroristit saavat räjäytettyä pommin pommialueilla. Nykyään.

GTA V

GTA V on kolmannenpersoonan toimintapeli nykyään myös on ensimmäisen persoonan pelimuoto. GTA V:n vapaa maailma on erittäin monipuolinen ja erittäin hyvä. Myös tarina on erittäin hyvä ja online on hyvä. Tarinan päähenkilöitä ovat Trevor Philips, Michael DE Santa ja Franklin Clinton. Tarina perustuu erilaisiin ryöstöihin. GTA V on erittäin väkivaltainen peli. Myös online muodossa on erillaisia tehtäviä kuten pankkiryöstöjä.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS on peli jossa viimeinen hengissä olija voittaa eli se on battleroyale peli. Itse tykkään pelistä paljon koska se on hyvin kilpailullinen ja mukava. Sitä voi pelata ensimmäisessäpersoonassa tai kolmannessapersoonassa. Pelin tarkoitus on tappaa vastustajat ja selvitä hengissä. Peli on aika vaikea, koska siinä on paljon pelaajia ja todella realistiset fysiikat.

GTA V

Peli oli paras tähän mennessä pelaamistani peleistä. GTA on Rockstar Gamesin luoma pelisarja johon ensimmäinen GTA luotiin vuonna 1997. GTA V on pelisarjan 16. peli vaikka nimestä helposti luulisi että se olisi viides. GTA V:n päähahmoja on kolme: Trevor, Michael ja Franklin. Trevor ja Michael on jo entuudestaan tuttuja rikoskavereita mutta Franklin tuli kuvioihin monia vuosia myöhemmin. Pelin alussa ollaan ryöstämässä pankkia Michaelin, Trevorin ja Bradin kanssa jossa Michael lavastaa.

Gaston Leroux: Oopperan kummitus

”Ranskalainen kauhuromaanien klassikko kertoo Pariisin suuren oopperan uumenissa piileskelevästä kummituksesta, joka palvoo mielipuolen hartaudella nuorta laulajatarta.” Suora lainaus kirjan takakannesta. Tarina on kirjassa hieman sekava, kohtaukset pomppivat vähän sinne tänne. Teos on kuitenkin koskettava, sillä se on kolmen ihmisen rakkaustarina. Jolla yhdellä henkilöllä on surullinen loppu. Kirja pysyy lähinnä oopperatalon sisäpuolella ja kertoo loistavan tarinan kummituksesta, joka asuu oopperatalon kellarissa. Kirjassa on myös tietenkin kauhua, kuinka kummitus koittaa saada rakkautensa.

1 2 27 28