Katso kirjojen saatavuus Joki-kirjastosta tästä Alumiinikuu: suomalaista rocklyriikkaa tai Get on: 101 rocklyriikan parasta tai Mopolla tähtiin Etsijät: novelleja nuorille Hotakainen, Kari: Näytän hyvältä ilman paitaa Hämäläinen, Karo: Luokkakuva Jansson, Tove: Näkymätön lapsi Kauhun vuosisadat: historian kuuluisimpia kauhutarinoita Kevätsateiden aika: japanilaista tankarunoutta Kuronen, Kirsti: Likkojen lipas tai Paha puuska Kuusiraajainen purppuratähti: 13–19-vuotiaitten runoja Laaksonen, Heli: Pulu uis Laulajainen, Leena: Lumileopardi tanssii tai Yksisarvinen ja sadepuu Leinonen, Maaria: Jos näkisit, rakastaisit.

Read Article

Katso kirjojen saatavuus Joki-kirjastosta tästä Andersen, Jens: Astrid Lindgren – tämä päivä, yksi elämä Boyne, John: Poika raidallisessa pyjamassa Brown, Dee: Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen Carpenter, Humphrey: Tolkien: elämäkerta tai J. R. R. Tolkien: elämäkerta Filipovic, Zlata: Zlatan päiväkirja Frank, Anne: Nuoren tytön päiväkirja Haanpää, Pentti: Yhdeksän miehen saappaat Karjalainen, Tuula: Tove Jansson – tee työtä ja rakasta Kunnas, Mauri: Minä, Mauri Kunnas Leyson, Leon: Poika joka pelastui Manninen, Kirsti:.

Read Article

Katso kirjojen saatavuus Joki-kirjastosta tästä Abdel-Fattah, Randa: Näyttääkö pääni tässä isolta Forman, Gayle: Jos vielä jään Green, John: Tähtiin kirjoitettu virhe tai jokin muu kirjailijan kirja Kaskiaho, Reija: Rastas tai Veitsenterällä Lehtinen, Tuija: Sara@crazymail.com tai Ikkunaprinsessa tai Traktori tai www.liisanblogi.net Leino, Katariina: Haaveiden nuorallatanssi Lähteenmäki, Laura: Iskelmiä Lönn, Pasi: Hyppy syvyyteen tai Harhaisku Mahy, Margaret: Tähtien tytär tai jokin muu kirjailijan kirja Mazetti, Katarina: Sielunsiskot tai Punahilkka ja suden hetki tai.

Read Article

Katso kirjojen saatavuus Joki-kirjastosta tästä Christie, Agatha: Eikä yksikään pelastunut (ent. nimeltään Kymmenen pientä neekeripoikaa) tai Roger Ackroydin murha Collins, Suzanne: Nälkäpeli tai Matkijanärhi tai Vihan liekit Gaiman, Neil: Hautausmaan poika Lehtolainen, Leena: Ensimmäinen murhani McNab, Andy: Sotilaan oppipoika tai jokin muu osa Sotilaan oppipojan seikkailu -sarjasta Nuotio, Eppu: Musta tai jokin muu osa Pii Marin -sarjasta Parkkola, Seita: Ruttolinna tai Jalostamo Rees, Celia: Näkijä tai jokin muu kirjailijan teos.

Read Article

Katso kirjojen saatavuus Joki-kirjastosta tästä Adams, Douglas: Linnunradan käsikirja liftareille Bradbury, Ray: Fahrenheit 451 Condie, Ally: Tarkoitettu tai Rajalla tai Perillä Dashner, James: Maze runner – Labyrintti Eddings, David: Kiven vartija tai jokin muu osa Belgarionin taru -sarjasta Enoranta, Siiri: Surunhauras, lasinterävä Funke, Cornelia: Reckless: Kiveen kadonnut Holopainen, Anu: Welman tytöt tai jokin muu osa Syysmaa-sarjasta Huovi, Hannele: Vladimirin kirja Kouros, Alexis: Gondwanan lapset Le Guin, Ursula: Maameren tarinat -sarjasta jokin teos.

Read Article