Witcher 3 wild hunt-peli

Witcher 3 wild hunt kertoo geradl of rivia nimisen mihen työstä joka tosiaan on kaikenlaisten monsterien teurastaminen.Sen lisäksi että työ on lähes itsemurha Geradl on witcher joka on ihminen joka on koulutettu jäljittämään ja tekemään muiden likaisen työn.pelin tarina menee kutakuin näin kuniggas pyytää geraldia jäljittämään tyttärensä kuulostaa helpolta? Sitä se ei ole sairaudet ja sota riivaavat maata ja monsterit aiheuttavat ongelmia.pelin mekaniikat kehittyvät pelin edetessä kumminkin miekkka tulee tutuksi.

Puella Magi Madoka Magica (Manga)

Valitsin kyseisen sarjan koska juodenkäänteiden summa on huikea ja siksi koska se on lempi Mangani. Madoka Magica näyttää aluksi lasten sarjalta, mutta tietyn ajan jälkeen alkaa tapahtua kaikenlaista. Päähenkilö ”Madoka Kaname” on nuori iloinen tyttö jolla on mahdollisuus muuttua Taikatytöksi, mutta Madoka tuntee kantapään kautta että Taikatytöksi muuttuminen ei ole välttämättä siltä miltä se näyttää. Sarjalla on 3 ”Volumea” ja toiset 3 perustuu Madoka Magica: Rebellioniin, joka on jatko-osa PMMM.

Maailman ihanin Sinttu kirja

 valitsin Sintun koska luin pienenä kaikki Sinttu kirjat, ja se oli mielestäni erittäin hyvä. Se kiinnosti minua koska tykkään hevosista paljon. Sinttu kannattaa lukea jos on heppatyttö, koska siinä on paljon kuvitusta ja se on helppo lukea, ja siinä on ihania tarinoita. Sinttu on poni, ja siinä seurataan Sintun ja hänen hoitajansa seikkailuja. Tässä kirjassa Sintun hoitaja Elina pääsee vihdoin ratsastustunneille, ja Sintun hoitajaksi. Suosittelen Sinttua ala-asteikäisille heppa tytöille.

Harry Potter ja viisasten kivi

Valitsin kirjan nimeltä Harry Potter ja viisasten kivi. Se kiinnosti minua, koska pidän Harry Potter elokuvista ja ne olivat mielenkiintoisia. Kirja kannattaa lukea, koska kirja on erittäin mielenkiintoinen ja jännittävä. Kirjassa nuori poika nimeltään Harry Potter joutuu hänen jästisukulaistensa luo asumaan, koska pimneä velho Voldemort murhaa hänen vanhempansa. Harry joutuu 11-vuotiaana Tylypahkaan velhojen kouluun. Siellä hän saa ystäviä ja he sotkeutuvat tapahtumiin, jotka liittyvät Tylypahkan kätkettyyn esineeseen.

Kaikki kaikessa – Nicola Yoon

Valitsin tämän teoksen, koska luin sen vasta ja se oli hyvä. Kirja kiinnosti minua, koska olin nähnyt kirjan perusteella tehdyn elokuvan ja halusin lukea kirjan, sillä kirjat ovat yleensä parempia. Kirja kannattaa lukea jos kiinnostaa romanttiset kirjat. Päähenkilö on Maddy Whittier joka asuu eristetyssä talossa, sillä hän on kaikelle allerginen. Vai onko? Maddy viettää aikaansa vain äidinsä ja sairanhoitajan kanssa. Mutta naapuriin muuttaa poika, Olly Bright. Siitä alkaakin kehkeytyä jotain.

Fortnite

Fortnite on Epic Gamesin kehittämä selviytymispeli, joka julkaistiin itsenäisenä ilmaispelinä syyskuussa 2017. Fortniteä pääsee pelaamaan Windows, MacOS, Xbox One, PlayStation 4 ja iOS alustoilla. Battle Royale-pelimuodon tarkoituksena on etsiä aseita ja tappaa vastustajat. Viimeisenä elossa oleva pelaaja tai joukkue voittaa pelin. Pelissä on kaksi eri pelimuotoa: Save The World ja Battle Royale. Battle Royalessa on kolme muotoa: Solo (yksinpeli muita yksin pelaavia pelaajia vastaan) Duo (kaksinpeli muita kaksin pelaavia pelaajia.

Florence

Florence on peli, jota voi pelata puhelimella. Pelissä on tarina, jossa pääsee eteenpäin suorittamalla minipelejä. Peli kertoo tytöstä nimeltään Florence Yeoh, joka rakastuu mieheen, kun näkee hänet kadulla soittamassa selloa. Valitsin pelin, koska se on todella rentouttava ja siinä on hyvä päähahmo. Peli kiinnosti minua, koska se oli visuaalisesti todella kaunis ja tarina on ihanan klassinen. Peliä kannattaa pelata, jos tahtoo rentoutua, ja seurata tarinaa nuoresta naisesta ja hänen parisuhteestaan..

1 2 16 17