Harry Potter ja Viisasten kivi

Harry Potterit on kirjoittanut J.K.Rowling. Viisasten kivi-kirja kertoo Harrysta, joka saa tietää olevansa velho ja pääsee Tylypahkaan noitien ja velhojen kouluun.

Assassin’s Creed Origins -peli

Assassin’s creed origins on Ubisoftin kehittämä ja julkaisema peli. Assassin’s creed origins Assassin’s creed peli sarjan uusin osa. Peli perustuu assasiinien veljeskunnan syntyyn. Assasiinien veljeskunta on lähtöisin muinaisesta egyptista. Pelissä pelataan Baeykilla, joka egyptiläinen medjay. Pelissä kostetaan Baeykin pojan murhasta, mutta selviää että pojan on tappanut erittäin laaja salaperäinen järjestö.  

Witcher 3 wild hunt-peli

Witcher 3 wild hunt kertoo geradl of rivia nimisen mihen työstä joka tosiaan on kaikenlaisten monsterien teurastaminen.Sen lisäksi että työ on lähes itsemurha Geradl on witcher joka on ihminen joka on koulutettu jäljittämään ja tekemään muiden likaisen työn.pelin tarina menee kutakuin näin kuniggas pyytää geraldia jäljittämään tyttärensä kuulostaa helpolta? Sitä se ei ole sairaudet ja sota riivaavat maata ja monsterit aiheuttavat ongelmia.pelin mekaniikat kehittyvät pelin edetessä kumminkin miekkka tulee tutuksi.

Puella Magi Madoka Magica (Manga)

Valitsin kyseisen sarjan koska juodenkäänteiden summa on huikea ja siksi koska se on lempi Mangani. Madoka Magica näyttää aluksi lasten sarjalta, mutta tietyn ajan jälkeen alkaa tapahtua kaikenlaista. Päähenkilö ”Madoka Kaname” on nuori iloinen tyttö jolla on mahdollisuus muuttua Taikatytöksi, mutta Madoka tuntee kantapään kautta että Taikatytöksi muuttuminen ei ole välttämättä siltä miltä se näyttää. Sarjalla on 3 ”Volumea” ja toiset 3 perustuu Madoka Magica: Rebellioniin, joka on jatko-osa PMMM.

Wendigo -Kirja

Teos kiinosti minua koska se oli kauhu aiheinen. Kirja kertoo neljästä miehestä jotka lähtevät metsään retkelle ja törmäävät wendigoon. Kirja sopii kauhusta kiinnostuneille eikä se ole liian pitkä luettevaksi.

Aku Ankka 🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

Aku Ankka on köyhä ja epäonninen kitupiikki setänsä kolikonkiillottajaorja!

Harry Potter ja Azkabanin vanki

Harry Potter -kirjat sopivat kaikenikäisille. Azkabanin vanki on fantasiapainotteinen kirja joka kertoo nuoresta velhosta Harrysta. Tämä osa kirjasarjasta kertoo Voldemortin tuhon aikaisista tapahtumista ja Harryn seikkailusta etsiessään vaarallista setäänsä Sirius Mustaa.

1 2 31 32