Gossip Girl – Eliittinuoret

Kirjassa rikkat, kauniit nuoret naiset saavat kaiken mitä haluavat, ja ’ kilpailevat ’ lähes kaikesta. Heillä jokaisella on mm. isot huoneet yksityisellä kylpyhuoneella ja puhelinlangoilla varustettuna, paljon rahaa ja vapautta. Rauhaakin on, koska vanhemmat eivät ole paljoakaan kotona, siispä bileitä on hyvä pitää. Ja kun on bileet, tarvitaan myös hyvät juomat, ja nekin saa helposti, kun vanhemmat uskovat puolieurooppalaiseen käsitykseen, jonka mukaan alkoholin väärinkäyttö on epätodennäköisempää, mitä vapaammin juomia on heidän saatavillaan.

Tätä ylellisempää elämää saa hakea, mutta on tässäkin yksi huono puoli. Joku tietää kaikkien synkimmätkin salaisuudet, ja se joku on gossip girl. Hän pitää juorupalstaa netissä, ja sieltä kaikki voi lukea salaisuutesi. Kukaan ei tiedä kuka hän on, tai mistä hän tulee.

Sisäoppilaitoksesta potkut saanut Serena on tullut takaisin kuvioihin. Vanhat ystävät kauhistuivat, ja syystäkin. Serena on upea ja haluttu, ja hän viekin taas heidän poikaystävänsä, kettuilee itsensä opettajien suosioon, ja saavuttaa tällä tavoin ylivoimaisen etumatkan. Vanhat ystävät luulevat jo että Serena on pilannut heidän elämänsä, mutta gossip girl tietää Serenasta kuumia juoruja. On siis tulossa jännittävä vuosi..

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields