Natascha Kampusch 3096 Päivää

Natascha Kampusch 3096 päivää on tositarina Natachan elämästä, kun hänet siepattiin ja lukittiin kellariin. Natacha eli vankeudessa 3096 päivää eli noin kahdeksan ja puoli vuotta, kunnes pääsi karkaamaan sieltä pois.
Kirja kertoo Nataschan vankeusajasta moenlaisia kärsimyksiä.
” Kymmenenvuotias Natascha Kampucsh siepattiin koulumatkalla 2.3.1998. Sieppaaja, tietoliikenneteknikko Wolfgang Priklopil piti häntä vankina kellarityrmässä. Vankeutensa aikana Natacha keskittyi selviämiseen, ajattelemaan vain seuraavaa päivää ja haaveili salaa vapaudesta. 23.8.2006 hän onnistui omin  voimin pakenemaan. Prikolopir riisti vielä samana päöivänä itseltään hengen. Nyt Natacha Kampush kertoo ensinmäisen kerran omin sanoin sieppauksesta, vankeusajasta, suhteestaan sieppaajaan ja siitä, kuinka hän selvisi karmeasta koettelemuksestaan.”
Kirja on mielenkiintoinen ja jännittävä joka saa jatkamaan lukemista vaikka pitäis lopettaa.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields