Ilmaisia digitaalisia opetusvälineitä: Prezi

Ilmaisia digitaalisia opetusvälineitä: Prezi

Prezi on ehkä tiivistetyimmillään ilmaistuna ”PowerPoint 2.0”; nykyaikainen tapa esittää asioita digitaalista mediaa käyttäen; ilmainen, tehokas ja helppo selainpohjainen esitysohjelma. Prezi on erinomainen väline oppimiseen. Esimerkiksi kouluesitelmiä voi pitää aiheesta kuin aiheesta, ja valmiita teemapohjia käyttämällä saa nopeasti aikaan visuaalisesti miellyttäviä ja havainnollistavia esityksiä – verrattuna vaikkapa PowerPointiin.

Tässä on erään opettajan bloggaus aiheesta, ja virallisille sivuille pääset tästä.

Oulaisten kaupunginkirjaston mediapajan projektityöntekijä Kalle Hautamäki on vieraillut useilla yläkouluilla pitämässä kaksoistunnin mittaisia oppituokioita Prezistä sekä oppilaille että opettajille. Kallen opetusmonisteen tehtävineen löydät PDF-versiona tästä.

“Kirjakettu on Kirja kantaa -sivuston pääasiallinen kirjoittaja.

— Kirjakettu

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields