Hawaii Five-0

Hawaii five-0 on uudelleenfilmatisointi 60-luvulla pyörineestä yhdysvaltalaisesta tv-sarjasta. Sarjaa esittää CBS. Sarjassa seurataan vakaviin rikoksiin erikoistuneen erikoisjoukon toimintaa. Kuten nimikin sanoo, sarja sijoittuu Havaijille, yhteen Yhdysvaltojen osavaltiosta. Sarjan päähenkilö on ex-navy seal Steve McGarret (Alex O’Loughlin), joka isänsä murhan jälkeen jättää armeijan ja perustaa kuvernöörin pyynnöstä Five-0 erikoisjoukon. Steve rekrytoi joukkoon myös Danny Williamsin (Scott Caan), Chin Ho Kellyn (Daniel Dae Kim), ja Kono Kalakouan (Grace Park). Rikosten ratkaisemisen lisäksi sarjassa seurataan päähenkilöiden keskinäisiä suhteita ja Steven perheen menneisyyteen liittyviä salaisuuksia. Suosittelen sarjaa rikosten ratkomisesta ja toiminnasta pitäville.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields