I.Marlene King: Pretty Little Liars

Tv-sarja on yhdysvaltalainen draamasarja, joka perustuu Sara Shepardin samannimiseen kirjasarjaan.  Suomenkielinen nimitys on Valehtelevat Viettelijät. Sarjan tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen kaupunkiin Rosewoodiin. Sarja keskittyy seuraamaan teini-ikäisten ystävysten Spencerin, Hannan, Emilyn ja Arian elämää heidän ystävänsä Alisonin kadottua. Vuotta myöhemmin he alkavat saada salaperäisiä viestejä henkilöltä, joka kutsuu itseään ”A”:ksi. Aluksi ystävykset luulevat ”A”:n olevan Alison kunnes poliisit löytävät hänet kuolleena. He tajuavat että jokin muukin tietää heidän salaisuutensa, myös ne jotka vain Alison tiesi. Sarjan edetessä selviää, ettei ”A” ole vain yksi henkilö vaan ryhmä.Myöhemmin Alisonin kuolemasta saadaan uutta tietoa ja käy ilmi, että hänkin joutui A:n kiristyksen kohteeksi. Myöhemmin tytöille selviää, että Alison saattaakin olla elossa ja lavasti kuolemansa päästäkseen pakoon A:ta.

Sarja on todella tapahtumarikas ja koukuttava. Suosittelen sarjaa nille, jotka ovat kiinnostuneet jännitävistä sarjoista, jossa aina paljastuu jotain uutta.

PrettyLittleLiarsIntertitle

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields