J.K. Rowling : Harry Potter

Harry Potter on jännittävä ja kiinnostava fantasia kertomus J.K. Rowlingilta. Kirja sarjassa Harry Potter elää normaalia tylsää elämää äitinsä sisaren luona vanhempiensa kuoltua auto-onnettomuudessa. Dursleyt kohtelevat Harryä kuin ilmaa. Hänen oma huoneensa on portaiden alla oleva vanha komero, johon hänet aina pakotetaan menemään aivan hiiren hiljaa vieraiden tullessa. Eräänä päivänä hänet kumminkin otetaan mukaan eläintarhaan Dadleyn synttäreiden kunniaksi ja siellä Harry näkee käärmeen vitriinin toisella puolella. Huomaamattaan hän alkaa puhua käärmeelle ja vitriini katoaakin käärmeen ja hänen väliltään. Käärme karkaa vapauteen ja kiittää Harrya. Itse olen tykännyt sarjasta todella paljon mutta vielä on yksi kirja lukematta! Suosittelen kirjaa kaikkille fantasiasta ja jännityksestä pitäville! Hauskojakin kohtia kirjasta löytyy!
image

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields