Make It or Break It

Kyseessä on tv-sarja, joka kertoo nuorten teinityttöjen unelmasta päästä telinevoimistelun olympialaisiin.

Harjoitteleminen yhdessä maan parhaista seuroista, tuo suorituspaineita ja muita haasteita elämään. Ystävät ovat tukena, mutta kukaan ei voi auttaa pään sisäisiin ongelmiin ja ajatuksiin. Matkan varrella huipulle vastaan tulee ongelmia, joita ovat mm. rahan puute, poikaystäväongelmat, ulkonäköpaineet ja hankalat perhesuhteet. Sarja on todella koukuttava ja tunteita herättävä. Päähenkilöitä on kolme: Payson Keeler (Ayla Kell ), Kaylie Cruz (Josie Loren), and Lauren Tanner (Cassie Scerbo). Sarjaan on helppo samaistua ja se sisältää paljon jännittäviä juonen käänteitä.
make-it-or-break-it-show-poster

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields