Muumilaakson tarinoita

Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990–1992 tehty japanilais-hollantilais-suomalainen animoitu televisiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Japanissa tuotettu sarja pohjautuu pääosin Tove Janssonin Muumi-kirjoihin sekä Tove ja Lars Janssonin Muumipeikko-sarjakuviin. Tove ja Lars Jansson toimivat läheisessä yhteistyössä sarjan japanilaisten käsikirjoittajien ja animaattoreiden kanssa. Suosittelen Muumilaakson tarinoita kaikenikäisille. Oli todella mukavaa että tästä tehtiin animaatiosarja, koska olen todella laiska lukemaan. Isukkien olisi hyvä lukea näitä myös poikalapsilleen, jotta he pääsisivät mukaan kirjojen ihmeelliseen maailmaan. Sillä myös lukeminen on tärkeää, vaikka television katsominen on paljon hauskempaa omasta mielestäni.

Muumilaakson_tarinoita

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields