Rick Riordan: Percy Jackson-Salamavaras

Salamavaras kirja edustaa todella hyvin fantasiakirjallisuutta. Salamavaras kertoo kun poika nimeltä Percy saa tietää, että hänen isänsä on merenjumala Poseidon. Percy päätyy puoliveristen leirille, jossa on paljon muidenkin jumalien lapsia. Percy päätyy suuriin seikkailuihin, ja pelastaa toistaiseksi maailman. Percy ystävystyy Annabethin ja Goverin kanssa. Annabethin äiti on viisaudenjumalatar Athene ja Gover on satyyri. Heillä on todella suuri rooli Percyn seikkailuissa.

Suosittelen kirjaa kaikille, jotka nauttivat jännityksestä ja tiiviistä juonikuviosta. Kirja sisältää myös paljon huumoria, ja jännityksen lomassa myös nauru on taattu. Kirja pitää lukijan jännityksessä aivan loppuun asti, ja sen jälkeen ei malta olla lukematta jatko-osiakin. Voisin suositella kirjaa myös hieman nuoremmille, mutta uskon että suhdekuvioista pääsee perille hieman vanhempana.

image

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields