Crash Bandicoot 3: Warped

Kun Crash oli tuhonnut edellisessä pelissä arkkivihollisensa Tri Cortexin avaruusaseman. Cortexin avaruusaseman osat saapuivat maan ilmakehään. Cortex iskee takaisin, Crashin ja Cocon seikkailu alkaa. Pelin kehittäjänä toimi Naughty Dog ja julkaisijana Sony Computer Entertainment. Peli on monipuolinen tasoloikkapeli joka on suunnattu yli kolmevuotiaille. Peliä tosin pelaavat suurimmaksi osaksi paljon vanhemmat nostalgiapärinöissä. Peli on kehitelty Playstation 1 pelikonsolille. Niin kuin vanhat pelit yleensäkin ovat haastavempia kuin uudet niin on tämäkin. Crash_Bandicoot_3_Warped_Original_Box_ArtTehtävänä on voittaa Cortex ja matkan varrella keräillä kristalleja ja muita salaesineitä. Tavoitteena on kerätä kaikki kristallit ja päihittää Cortex.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields