Valiant Hearts: The Great War

Peli alkaa ensimmäisen maailmansodan alkumetreiltä, vuoden 1914 levottomasta Euroopasta. Peli kertoo viidestä päähenkilöstä: Ranskasta Saksaan sodan vuoksi karkotettu Karl, hänen ranskalainen appiukko Emil, amerikkalainen vapaaehtoinen Freddie sekä belgialainen lääkintänainen Anna. Emilin mukaan tulee myös sympaattinen saksanpaimenkoira Walt.
Vaikka peli kertookin sodasta, se ei silti tarkoita tässä tapauksessa räiskintää, tarinaa mennään eteenpäin ratkaisemalla pulmia. Tarina on suuressa osassa peliä, hahmot eivät itse puhu muuta kuin siansaksaa omalla aksentillaan joten kertoja on suuressa osassa. Musiikitkin on hyvin valittu ja asiaan sopivat. Niitä kuuntelee hyvin mielellään.
Pelissä ei ole tarinan suorittamiseksi mitään tavoitteita ja eteenpäin meneminen on suurimmaksi osaksi helppoa ajanvietettä.
Pelin suositusikäraja on 12-vuotta, siinä ei näe paljoa väkivaltaa mutta tarinan takia peli on vanhemmille suunnattu.

Pelialustat: Ps3, Ps4, Xbox 360, Xbox One, Pc.
Valiant-Hearts

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields