Alex Hirsch: Gravity Falls

mabel_8 Gravity Falls on Alex Hirschin kirjoittama animaatiosarja Disneylla. Se kertoo kaksosista, Mabelista ja Dipperistä, jotka viettävät kesänsä isosetänsä Stanin luona. Kesä eriskummallisessa Gravity Fallssin pienessä kaupingissa saattaa kuullostaa tylsältä mutta kesä ei jää sellaiseksi. Dipper löytää kummallisen kirjan, joka sisältää kaikenlaisista oudoista olioista eriskummallisiin teorioihin. Niinpä Dipper ja Mabel päättävät selvittää mikä on totuus kaupingista ja kuka kirjoitti tämän mysteerinsen kirjan.
Sarja päättyi juuri tämän vuoden helmikuussa ja se on katsomisen arvoinen. Se ei ole niin pienille lapsille kuin ulkoasu antaisi ymmärtää, vaan sopii aikuisille, sillä jokaisessa episodissa on erilaisia koodeja, jotka auttavat selvittämään totuutta ja mysteerejä. Animnaatio ja tarinankerronta ovat laadukkaita ja vitsit hauskoja. Suosittelen katsomaan sarjaa.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields