Antoine de Saint-Exupéryn:Pikku prinssi

Pikku prinssi kirja on alunperin kirjoitettu aikuisille, mutta nykyään sitä luetaan myös lapsille. Kirja kertoo vertauskuvin onnen tavoittelusta ja ystävyydestä. Kirja kuvailee ”aikuisten maailmaa” lasten näkökulmasta. Pikku prinssi on kirja, joka herättää monenlaisia tunteita. Pikku prinssi matkaa kirjassa eri planeetoilla ja myöhemmin hän tajuaa, mitä ystävyys on.
Mielestäni kirja sopii erinomaisesti kaiken ikäisille, mitä vanhemmaksi tulee sitä paremmin kirjasta aukeaa uusia näkökulmia. Pienenä äitini luki kirjaa usein iltasaduksi minulle. Myöhemmin päädyin lukemaan kirjaa yksinään ja häämästyin, kuinka kirjalla on syvempi merkitys. Vaikks olen lukenut kirjan useita kertoja, kirjasta löytyy aina jotain miettimisen aihetta. Suosittelen lukemaan kirjan, sillä se voi todella saada sinut ajattelemaan!image

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields