Brandon Mull: Myyttihovi

Myyttihovi on ensimmäinen osa samannimisestä kirjasarjasta.

Seth ja Kendra Sorensonin vanhempien lähtiessä matkalle sisarukset joutuvat viettämään kesää isovanhempiensa luona. Myyttihoviksi kutsutussa paikassa Sorenson-vaari kieltää lapsia menemästä tilalla olevaan latoon ja läheiseen metsään. Seth lähtee kuitenkin kiellosta huolimatta tutkimaan metsää. Huolestunut Kendra seuraa veljeään ja pian sisaruksille selviää, että maatilalleen omistautunut Sorenson-vaari on Myyttihovin lumotun luonnonpuiston tilanhoitaja. Lumotussa luonnonpuistossa Seth ja Kendra kohtaavat keijukaisia, vedenneitoja, satyyreja ja pikkupiruja.

imageKirja oli hyvää luettavaa, ja ensimmäisen osan luettuani halusin heti lukea myös muutkin sarjan kirjat. Myyttihovi sopii parhaiten ala-asteikäisille. 

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields