C.J. Daugherty: Night School- Yön valitut

Night School- sarja kuuluu suosikkisarjoihini, se kertoo Allien elämästä Cimmerian sisäoppilaitoksessa. Mutta ei aivan tavallisessa sellaisessa. Cimmerian sisäoppilaitoksen sääntöihin kuuluu kummallisia pykäliä, joiden rikkominen voi tarkoittaa jopa samantien koulusta erottamista. Allie törmää mysteereihin, jotka liittyvät hänen kauan sitten kadonneeseen isoveljeensä, ja päättää ottaa asioista selvää. Tapahtumissa on yllättäviä ja ennalta-arvaamattomia käänteitä, jotkut ihmiset paljastuvat ihan muuksi mitä olisi kuvitellut. KIrja oli todella hyvä, ja sen myysteerinen luonne melkein pakottaa jatkamaan eteenpäin. Ja mikä parasta, romanttisilta kuvioiltakaan ei vältytä 🙂 Myös kirjan seuraava osa on todella hyvä, ja odotan innolla kolmatta. Oikeastaan en keksi kirjasta mitään huonoa, muutakuin sen että jatko-osien ilmestymistä suomennoksina joutuu odottelemaan 😀 Yön valitut

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields