Cassandra Clare – Tuhkakaupunki

Aivan loistava jatko-osa Varjojen kaupungit -sarjalle. Koukuttava kirja, jossa ei jäädä jauhamaan ikuisuuksia tyhjästä. Tuhkakaupungissa syvennytään Jacen ja Valentinen väliseen suhteeseen ja annetaan uusia näkökulmia asiaan. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta Jace tuntee silti jonkinlaista kiintymystä Valentinea kohtaan, ja Claryn syvä viha Valentinea kohtaan muodostavat mielenkiintoisen ristiriidan, joka tiivistyy loppuratkaisuun. Mielestäni kirja on loistava, siihen on lisätty nyt enemmän Jacen näkökulmaa – mikä tarkoittaa loistavaa sarkasmia, ja auttaa muutenkin tutustumaan hänen persoonaansa. Nautin joka rivistä, ja tämä kirja pakotti minut lukemaan koko sarjan loppuun. Suosittelen!tuhkakaupunki-clare_cassandra-14308610-frnt

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields