Ginga Densetsu Weed, Yoshihiro Takahashi

Tarinan tapahtumat sijoittuvat Ōuun, Japaniin. Tarinan päähenkilö on Ginin poika, Weed. Nimensä Weed saa englanninsetteri GB:ltä, josta tulee Weedin ensimmäinen ystävä. Nimi Weed tarkoittaa rikkaruohoa, ja GB katsoi tämän sopivaksi nimeksi sitkeälle pennulle. Weedin äiti, Sakura, on vakavasti sairas ja ennen kuolemaansa Sakura pyytää GB:tä saattamaan Weedin isänsä luokse. Sakuran kuoltua Weed lähtee matkaan GB:n kanssa. Näin alkaa pitkä ja vaivalloinen matka, jonka aikana Weed pääsee isänsä asuinpaikkaan, mutta saa tietää Ginin, Akamen ja Johnin lähteneen etsimään häntä, joten he ovat menneet ristiin.

Matkan aikana Weed tapaa monenlaisia koiria, joista osa ystävystyy Weedin kanssa ja liittyy hänen laumaansa, kun taas osa haluaa hänet hengiltä. Tarinan ensimmäinen suuri vihollinen on geenimanipuloitu koira, Hirviö, jota saksanpaimenkoira Jerome kutsuu myös nimellä P4.

Hirviö terrorisoi Ōua tappamalla koiria ja ihmisiä. Hirviö saadaan kuitenkin nopeasti lyötyä. Tarinan varsinainen päävihollinen on kuitenkin Hōgen-niminen, harlekiinivärinen tanskanGdw_manga_1julk_japani_01doggi, joka haluaa koko Japanin koirien johtajaksi. Hōgenin lopullinen päämäärä oli sota ihmisiä vastaan, koska ihmiset kohtelevat koiria julmasti. Hōgenin lauma onnistuu ottamaan Ginin panttivangiksi, jolloin Weedin on pelastettava isänsä ja voitettava Ōu takaisin. Gin saadaan pelastettua ja Weed käy lopulliseen taisteluun Hōgenia vastaan. Gin pyytää Weediä tappamaan Hōgenin, mutta Weed ei halua tehdä sitä. Weedillä on neljä pentua nimeltä Sirius, Orion, Rigel ja Bellatrix. Niiden emo on Koyuki.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ginga_Densetsu_Weed

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields