Jeff Davis; Teen wolf

Sarja seuraa ihmissuden puraisemaa Scott McCallinin (Tyler Posey)  elämää kalifornialaisessa Beacon Hillsin kaupungissa.

Hän muuttuu pureman myötä ihmissudeksi ja saa yliluonnollisia voimia. Sudeksi muuttumista on kuitenkin vaikea hallita, ja aina täydenkuun aikaan Scottista tulee hyvin vaarallinen. Scott oppii kuitenkin hallitsemaan muuttumistaan Derek Halen (Tyler Hoecklin)ja Stiles Stilinskin (Dylan O’Brien) avulla. Uusien yliluonnollisten voimiensa takia Scott kehittyy esimerkiksi haavipallonpelaajana, mikä saa Allison Argent-nimisen tytön (Crystal Reed) ihastumaan häneen. Scott saa myös muita yliluonnollisia kykyjä hän pystyy mm. kuulemaan puhetta/ääniä paremmin kuin ihmiset ja hän parantuu nopeammin kuin ihmiset. Scottille selviää pian, että Peter Hale (Ian Bohein) puri häntä ja siitä alkaa taistelu, koska Peter haluaa Scottin laumaansa. Scott ei ole kuitenkaan ainoa, joka haluaa saada Peterin hengiltä. Myös Derek haluaa tappaa Peterin ja sitten on Argentien suku (Allison, hänen isänsä ja täti Kate) ovat myöskin ihmissusien kimpussa. Peter tappaa Katen, ja Scott sopii Derekin kanssa, että hän on se joka tappaa Peterin, koska vain siten hän pystyy muuttumaan takaisin ihmiseksi ja silloin hän saisi olla Allisonin kanssa. Mutta Derek ei anna sen tapahtua vaan tappaa Peterin itse ja silloin hänestä tulee Alfa.
teenwolff

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields