John Green Tähtiin kirjoitettu virhe

”Ihan sairas rakkaustarina”. Kirja kertoo syöpää sairastavasta, 16-vuotiaasta Hazel Lancasterista. Luonteeltaan Hazel on sulkeutunut, pohdiskeleva ja sarkastinen. Hazel kantaa aina mukana happisäiliötä, joka auttaa hänen keuhkojaan toimimaan. Hazelin suosikkikirja on Peter van Houtenin teos joka kertoo syöpää sairastavasta teinitytöstä Annasta, johon Hazel samaistuu täysin. Hazel alkaa käymään tukiryhmässä ja eräällä kerralla silmäsyöpää sairastava Isaac tuo tukiryhmään mukanaan ystävänsä Augustus Watersin. 17-vuotias Augustus on sairastanut luusyöpää. Augustusta kuvaillaan sarkastiseksi, hyvännäköiseksi ja pohdiskelevaiseksi. Augustus viestittelee Van Houtenin assistentin kanssa ja Van Houten kehottaa heitä poikkeamaan Amsterdamiin. Augustus saa matkan Amsterdamiin järjestymään syöpälasten avustusjärjestön avulla. Amsterdamissa sattuu ja tapahtuu paljon ja paljastuksia ei tule ainakaan liian vähän. Kirja on tarina vaikeasta, mutta puhtaasta rakkaudesta. tahtiin_kirjoitettu_virhe_juliste terve

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields