Kolme ihmettä joulupäivässä – Laura Iding

Sairaanhoitaja Alyssa Knightin joulu lähestyy ristiriitaisissa tunnelmissa. Kaksosvauvojen odotus tuottaa iloa, mutta hän ei saanut tilaisuutta kertoa tohtori Jadon Reichertille olevansa raskaana, ennen kuin tämä vain otti ja katosi. Tieto isyydestä mullistaa Cedar Bluffiin kuukausien tauolta palaavan Jadonin elämän. Hänellä oli syynsä lähteä, mutta kun oma pikkuruinen tytär taistelee elämästään, Jadonin elämän tärkeysjärjestyksessä alkaa tapahtua.

Suosittelen lämpimästi Kolme ihmettä joulupäivässä – kirjaa, sillä se on hyvä ja vetäisee helposti mukaansa. Jos pidät HARLEQUINeista, lue ihmeessä Kolme ihmettä joulupäivässä – kirja. Itse löysin kirjan neljän romaanin yhteispainoksesta Jouluksi kotiin. Kolme ihmettä joulupäivässä

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields