Laini Taylor: Karou, savun tytär

Karou, savun tytär, imaisee lukijan mukaan täysin uudenlaiseen maailmaan.
Karou opiskelee Prahan taidekoulussa, mutta ei kuitenkaan ole samanlainen kuin muut nuoret. Hän viettää aikaa kimeereiden kanssa, osaa puhua kahtakymmentä kieltä ja kiertää ympäri maailmaa. Kirjassa käydään läpi ikiaikaista sotaa enkelien ja hirviöiden välillä, mutta myös yllätyksellinen rakkaus on tässä tarinassa suuressa osassa.

Laini Taylor on onnistunut luomaan hahmon, jonka ympärillä oleva maailma ja mielenkiintoinen tarina saa lukijan kahmimaan kirjan lähes kerralla läpi. Alussa tarina lähtee hieman hitaasti käyntiin, mutta hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. Taylor paljastaa hahmosta aina vain paloja kerrallaan, ja halu tietää lisää koukuttaa. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka kaipaavat arjesta pakoa upeaan fantasian maailmaan ja suureen seikkailuun.

image

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields