Les Misérables

image  Kävin katsomassa elokuvamusikaali Les Misérablesin elokuvissa vuonna 2012. Se on Victor Hugon romaaniin ja siihen sovitettuun musikaaliin Kurjat perustuva elokuva, jonka ohjasi Tom Hooper. Elokuva kertoo monien ihmisten yhteenkietoutuneista kohtaloista 1800-luvun Ranskassa. Suosittelen elokuvaa historiaa, romantiikkaa ja kaunista musiikkia rakastaville ihmisille, mutta uskon, että muidenkin kategorioiden fanit pitäisivät tätä musikaalia mestariteoksena. Siinä on mukana elokuvamaailman tunnetuimpia henkilöitä mm. Hugh Jackman, Russel Crowe, Anne Hathaway ja paljon muita. Tämä on todella tunteikas teos ja saa minut nyyhkyttämään hysteerisesti joka kerta. Voisin sanoa, että suosittelen tätä ihan kaikille taidetta arvostaville katsojille.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields