S.E. Hinton: Me kolme ja jengi

14-vuotias Ponyboy on amerikkalaisen suurkaupungin laitapuolen kasvatti. Hän on elänyt veljiensä ja jenginsä kanssa rasvalettien vaikeaa elämää, johon kuuluvat rikollisuus, köyhyys ja omista huolenpito, sekä alati kytevä pelko ja viha rikkaita, rasvalettejä vihaavia snobbareita kohtaan.
Ponyboyn elämä muuttuu, kun joukko snobbareita käy hänen ja hänen ystävänsä Johnnyn kimppuun. Kumpikaan pojista ei ollut kovinkaan hyvä taisteluissa, eikä asiaa auttanut monien snobbareiden olleen humalassa ja todella vihaisia pojille. Tarina kertoo vaikeista tilanteista ja tunteista, joita jengi joutuu kokemaan, sekä jengin sisäisestä ystävyydestä ja välittämisestä.

Itse pidin kirjasta todella paljon ja se kuvasti hyvin ihmistä. Suosittelen kaikille sen lukemista.

"</p

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields