teen wolf

Sarja seuraa ihmissuden puraiseman Scott McCallin (Tyler Posey) elämää kalifornialaisessa Beacon Hillsin kaupungissa. Hän muuttuu pureman myötä ihmissudeksi ja saa yliluonnollisia voimia. Sudeksi muuttumista on kuitenkin vaikea hallita, ja aina täydenkuun aikaan Scottista tulee hyvin vaarallinen. Scott oppii kuitenkin hallitsemaan muuttumistaan Derek Halen (Tyler Hoechlin)ja Stiles Stilinskin (Dylan O’Brien) avulla. Uusien yliluonnollisten voimiensa takia Scott kehittyy esimerkiksi haavipallon pelaajana, mikä saa Allison Argent-nimisen tytön (Crystal Reed) ihastumaan häneen.. Scott saa myös muita yliluonnollisia kykyjä hän pystyy mm. kuulemaan puhetta/ääniä paremmin kuin ihmiset ja hän parantuu nopeammin kuin ihmiset.

teen-wolf

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields