The Martian – Yksin marsissa

martian

En kovinkaan usein katso tieteiselokuvia, mutta elokuvan ohjaaja Ridley Scottin ja käsikirjoittaja Drew Goddardin aikaansaannos yllätti minut täysin. Elokuva Yksin marsissa tarjoaa katsojilleen jännitystä ja toimintaa, kun avaaruusretkikunnan tehtävä Marsissa epäonnistuu. Astronautti Mark Watney (Matt Damon) jää oman ryhmänsä hylkäämäksi. Watnenyn tiedostettua oman tilanteensa, hänellä alkaa todellinen selviytymistaistelu. Taistelu elämästä ja kuolemasta on alkanut. Watneyn on löydettävä keino, jolla hän saisi yhteyden Maan asukkaisiin ja pääsisi kotiin. Tämä pyrkimys vaatii ponnistuksia ja uhrauksia, jotta se onnistuisi. Watneyn kokemus biologina auttaa häntä keksimään keinon, jolla hän kykenee tuottamaan ravintoa itselleen. Avaruusryhmältä jääneet varusteet Marsin pinnalle tuovat välttämätöntä tukea Watneyn selvitymiselle ja eloonjäämiselle.

Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille toiminnan ja jännityksen ystäville. Tämä elokuva tarjoaa hyvin poikkeukesllista jännitystä ja toimintaa, jota en ole kovinkaan usein elokuvista saanut.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields