Fifa 17

Fifa 17 on EA Sportsin tekemä jalkapallopeli, joka pohjautuu oikean elämän jalkapalloon. Peli on suunnattu jalkapallosta pitäville tai muuten vain pelaajille. Pelissä realistisuus tuodaan huikeilla grafiikoilla ja aidoilla pelimuodolla, kuten Ultimate teamilla, jossa sinä toimit itse joukkueesi managerina ja voit luoda useita joukkueita ihan mistä vaan liigasta. Ultimate team on online pelimuoto, eli pelaat muita ihmisiä vastaan netin välityksellä. Pelissä on myös muotoja joihin ei tarvitse nettiyhteyttä, kuten Be a Bro, jossa sinä pelaat yhdellä pelaajalla joukkueessasi ja yrität kasvattaa pelaajastasi maailman parhaan. Pelin kannessa on Borussia Dortmundin Saksalaispelaaja Marco Reus. Suosittelen itse peliä kaikille ihmisille, jotka tietävät edes vähän jalkapallosta.

Fifa

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields