Jojo Moyes: Kerro minulle jotain hyvää

Kerro minulle jotain hyvää kertoo Willistä joka on neliraajahalvaantunut. Toinen päähenkilöistä on Louisa joka palkataan Willin avustajaksi. Will on menettänyt elämänhalunsa ja Louisa yrittää palauttaa sen.
Vaikka kirja käsittelee hieman vakavampaa aihetta siitä on saatu samaan aikaan hauska ja viihdyttävä sekä koskettava. Harvoin kirjaa lukiessani olen nauranut ääneen ja itkenyt. Kirjaa lukiessa voi pohdiskella mitä jos joutuisi samaan tilanteeseen kuin WilL, onko elänyt elämäänsä niin että siitä on jäänyt hyviä muistoja ja onko sellainen olo että on elänyt täysillä.
Kirjasta on myös tehty elokuva. Mielestäni kirja oli parempi koska se oli paljon yksityiskohtaisempi ja hahmoihin ”pääsi tutustumaan” paremmin.
jojo moyes

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields