Jussi Lähde, Mestariravurit

Jussi Lähteen tekemässä tietokirjassa Mestariravurit kerrotaan 1900-2016-vuosien suomalaisista huippuravihevosista, jotka voittivat Suomessa ja muissakin maissa suurkilpailuja. Kirjassa kerrotaan muun muassa maailmanennätyksen tehneestä Brad de Veluwesta, Charme Asserdalista ja Isla J Bravesta. Kirjan alussa kerrotaan raviurheilun säännöistä, ja muista asioista raviurheiluun liittyen jotka olisi hyvä tietää. Sen jälkeen alkaa jokaisen hevosen oma ”jakso”, jossa kerrotaan hevosen omistajista ja kilpailu-urasta.

Pidin kirjasta, koska olen kiinostunut raviurheilusta ja ylipäätään hevosista, ja halusin tietää enemmän suomalaisen raviurheilun historiasta. Suosittelen kirjaa kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita hevosista ja raviurheilusta kuten minäkin.

Pidin kirjasta, koska siinä oli paljon hyvää tietoa, joita en itsekkään tiennyt vaikka raviurheilua olenkin seurannut päivittäin. En hirveästi tykännyt siitä että kaikista hevosista ei kerrottu niin tarkkoja tietoja kuin toisista.

 

pic_5_487198_k487200_1200

 

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields