League of Legends

League of legends on riot games yhtiön ainoa videopeli tällä hetkellä ja vaikka kuukausittain tulee uusia päivityksiä niin parannusvaraa löytyy vielä. League of legends eli LoLi on MOBA tyylinen tietokone videopeli. Lolissa on muutama erilainen pelimuoto, mutta yleisin on 5v5 taistelu Summoner’s riftissä. Pelin tarkoitus pelimuodosta riippumatta on tuhota vastakkaisen joukkueen Nexus eli pelinaikainen elämänlähde. Lolissa on tällä hetkellä noin 120 championia eli taistelijaa jolla voi pelata taistelukentillä. Kaikki championit ovat erilaisia ja omaavat omia iskuja, taikoja ja kaikenlaista muuta mitä taistelukentällä voi tarvita. Championeja tulee uusia 6-10 per vuosi ja pieniä muutoksia peliin ja championeihin tehdään viikon välein patcheissä.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields