Mamma Mia!

Mamma Mia! on vuonna 2008 julkaistu musikaalielokuva joka perustuu ABBA-yhtyeen lauluihin. Elokuvan on ohjannut Phyllida Lloyd ja käsikirjoittanut Catherine Johnson. Tämä elokuva on mielestäni paras elokuva mitä olen koskaan nähnyt! Pidän siitä kovasti koska rakastan musiikkia ja etenkin ABBA-yhtyeen lauluja, joita tämä elokuva sisältää paljon. Pidän tästä elokuvasta paljon myös siksi koska sen pääosaa näyttelee idolini Meryl Streep ja siksi koska elokuva on romanttinen ja hyvin koskettava, mutta myös hauskoja ja energisiä kohtia löytyy. Kappaleet mitä tässä elokuvassa lauletaan kertovat elokuvan tarinaa todella hyvin! Pidän myös siitä että elokuva on kuvattu Kreikan saarella nimeltä Skopelos.

Suosittelen tätä elokuvaa niille jotka tykkäävät musiikista ja romanttisista elokuvista, tai vaikka Kreikan maisemista!

 

Mamma Mia!

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields