Muumipeikko ja pyrstötähti, Tove Jansson (elokuva)

Muumipeikko ja Pyrstötähti on Tove Janssonin kertomukseen perustuva elokuva vuodelta 1992. Kirjan Jansson kirjoitti vuonna 1946 ja se käännettiin suomeksi 1955. Elokuva kertoo muumipeikosta ja hänen ystävistään, jotka lähtevät matkalle etsimään pyrstötähteä. Saapuessaan tähtitornille, heille selviää että Muumilaaksoa lähestyy valtava pyrstötähti, joka voi tuhota koko Laakson. He päättävät, että haluavat pelastaa Muumilaakson hirmuiselta pyrstötähdeltä, joka lähestyy uhkaavasti maata. Miten käy Muumien, pelastuuko Laakso vai tuhoutuuko se kokonaan? Entä Hemulin mahtava postimerkkikokoelma?

Meidän mielestämme Muumipeikko ja pyrstötähti on loistava ja mukaansatempaava elokuva. Se pitää jännityksessä sekä nuoret että vanhat ihan loppuun asti. Kannattaa katsoa!

 

pyrtsä

 

 

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields