Pimeä Uhka Star Wars episode 1

Pimeä Uhka on scifi elokuva, jossa kaksi jediä ovat saaneet tehtävän. Sitä suorittaessa he kohtaavat pojan, joka osoittautuisi hyväksi jediksi näytteiden perusteella. Poika on alle kymmenen, ja hän miettii, lähtisikö loppuelämän retkelle jedien matkaan vai jäisikö äitinsä luokse orjuuteen. Poika valitsee jedi-elämän. Qui-qon jedi ei saa lupaa ottaa poikaa, Anakinia, oppipojakseen, mutta Anakin kulkee jedien matkassa ja oppii siten.

Suosittelen tätä elokuvaa yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille, koska tässähän käydään sotaa, ja nuoremmat ei välttämättä ymmärrä kaikkea niin hyvin. Jotkut saattaa luulla, ettei tämä ole aikuisten elokuva, mutta minun mielestä Star Warsien kaikki tähän asti tulleet trilogiat ovat todella hyviä, että suosittelen kaikkia katsomaan ne. Musiikki ja juoni ovat suunniteltu ja toteutettu todella hyvin, ja elokuvat ovat myös jännttäviä. Itse luulin että en tykkää scifi elokuvista, mutta nämä muutti ajatukset.

Star Warseissa seikkaillaan avaruudessa ja eri planeetoilla ja kuissa.
starwars

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields