Rammstein: Sonne

Sonne (suom. Aurinko) on saksalaisen industrial metal-yhtyeen Rammsteinin teos Mutter-albumilta (2001). Mutter on Rammsteinin kolmas studioalbumi. Sonne on albumin kolmas single, josta on tehty myös musiikkivideo Lumikki ja seitsemän kääpiötä pohjalle. Kyseinen kappale on kirjoitettu saksaksi, mutta suomenkieliset sanat löytyvät jokaiseen Rammsteinin kappaleeseen fi.affenknecht.com -sivulta.

Rammsteinia minulle ehdotti isoveljeni. Sonne kolahti minuun erityisesti Mutter-levyltä sävellyksensä takia, kuinka metalliin oli lisätty elektronisen musiikin piirteitä. Sonnen avulla opin myös saksaksi numerot 1-9.

Suosittelen Rammsteinin musiikkia industrial metallin pitäville ihmisille. Jos sinuun kolahtaa suomalaisista artisteista Turmion kätilöt tai Till Lindemann, kannattaa kokeilla aloittaa kuuntelemalla Sonnea.

 

Mutter

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields