Sophie Kinsella: Himoshoppaajan salaiset unelmat

Sophie Kinsellan kirjasarja kertoo Beckystä, jolla on ongelmia shoppailun kanssa. Hän shoppaa elääkseen ja elää shopatakseen, ja se näkyy myös visa-laskuissa. Becky yrittää säästää samalla kun pankki lähettelee ikävän sävyisiä perimiskirjeitä. Beckyn täytyy miettiä, mitä tekee velkoineen. Ainahan voi lotota, ja onhan Britannian 32. rikkain mies vielä vapaalla jalalla.

Kirja sopii parhaiten nuorille ja nuorille aikuisille, mutta toki muunkin ikäiset voivat niitä lukea. Kirjassa on kevyttä tekstiä, paljon huumoria ja noloja tilanteita. Herkimpien täytyy laskea kirja hetkeksi kädestään tai peittää silmänsä myötähäpeän tullessa. Kirjaan ja päähenkilöön samaistuu helposti, ja kirja on sopivan hauska ja romanttinen.

Kirjasta on myös tehty elokuva, joka poikkeaa hieman kirjasta. himoshoppaajan-salaiset-unelmat

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields