Stephenie Meyer; Houkutus

Stephenie Meyerin kirjoittama Houkutus on ensimmäinen  osa Twilight-kirjasarjaa. Kirja julkaistiin vuonna 2006 ja se on nuorten romaani.

Kirjassa tyttö nimeltä Bella muuttaa isänsä luo pieneen kaupunkiin, Forksiin. Forksissa ollessaan Bella tapaa Edward- nimisen pojan. Edwardin outo käytös saa Bellan kiinnostuksen heräämään. Vähitellen hän rakastuu poikaan ja saa selville mystisiä asioita hänestä, Edward on vampyyri. Tieto siitä että Edward on vampyyri muuttaa asioita, mutta Bella päättää siitä huolimatta, että mikään ei saa tulla heidän väliinsä.

Pidin kirjasta todella paljon. Kirja oli todella koukuttava ja se sai minut katsomaan siitä myös elokuvan. Suosittelen kirjaa erityisesti nuorille, jotka tykkäävät kirjoista joissa romantiikka ja toiminta sekoittuvat.

200px-Houkutus

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields