Suzanne Collins: Nälkäpeli

Nälkäpeli on Suzanne Collinsin kirjoittama nuortenromaani vuodelta 2008. Kirja kertoo 16-vuotiaasta Katniss Everdeenistä, joka asuu luonnonkatastrofien hävittämässä maailmassa Panem-nimisessä diktatuurissa, joka on rakennettu entisen Pohjois-Amerikan paikalle. Nälkäpeli on vuosittainen tapahtuma, jossa jokaiselta kahdeltatoista vyöhykkeeltä valitaan tyttö ja poika taistelemaan henkensä edestä kuolemaan asti. Kirja on julkaistu pokkarina, äänikirjana ja e-kirjana. Kirja on kolmiosainen.

Suosittelen kirjaa sellaisille, jotka pitävät jännittävistä tapahtumista, sekä sellaiselle ihmiselle, jolla ei ole herkät silmät. Verta saattaa näkyä jonkun verran. Itse pidän paljon kyseisestä kirjasta ja olen katsonut kaikki Nälkäpelin osat useampaan otteeseen. Kirja kertoo paremmin tapahtuneet ja tuo paljon jännittävämmän kuvan mitä nälkäpelissä tapahtuu. Elokuvasta pidän silti myös, sillä pääsen paremmin näkemään lukemisen jälkeen miten asiat todellisesti menivät ilman kuvittelemista.

Nälkäpeli

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields