Teit meistä kauniin

Apulannasta tehty elokuva nimeltä  Teit meistä kauniin elokuva kertoo suomalaisen yhtyeen syntytarinasta, kuinka se nousi yhdeksi suomalaiseksi parhaimmaksi yhtyeiksi. Teit meistä kauniin 2016 vuonna julkastu draamaelokuva joka voitti Jussi-palkinnon, elokuvan on ohjannut Tuukka Temonen. Tatu Sinisalo esittää Toni Wirtasta, Iiro Panula Tuukka Temosta, Teppo Manner Sipe Santapukkia, Roope Salminen Antti Lautalaa ja Mimosa Willamo Mandy Gaynorria. Mandy ja Antti eivät ole enään yhtyeessä mukana. Elokuva kertoo hyvin yhtyeestä kuinka se on selvinnyt elämässä. Suomi on siinä elokuvassa lama-aikaa joten elämä oli erittäin rankkaa silloin. Siinä tulee esille myös monen laulun syntytarina.

Suosittelen elokuvaa kaikille jotka pitää Apulannasta ja tosi taphtumiin perustuvista draamaelokuvista. Itse olen katsonut elokuvan kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla erittäin hyvä. apulantaKannattaa kahtoa vaikka ei tykkäsi itse yhtyeestä.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields