The Last of us

The last of us on hyvä peli ja se on naughty dogin kehittämä ja sonyn julkaisema seikkailu- ja selviytymiskauhu peli. Peli julkaistiin yksinoikeudella PlayStation 3:lle kesäkuussa 2013 Peli paljastettiin joulukuussa 2011 Spike Video Game Awards -gaalatilaisuudessa. The Last of Us julkaistiin maailmanlaajuisesti 14. kesäkuuta 2013.

Peli sijoittuu maailmanlopun jälkeiseen Yhdysvaltoihin, missä joukko ihmisiä elää armeijan hallitsemilla karanteenialueilla loiseliön aiheuttaman tartunta-aallon levittyä maailmaan 20 vuotta aikaisemmin. Pelaaja ohjaa Bostonin karanteenialueella asuvaa Joelia (äänenä Troy Baker), joka saa tehtäväkseen viedä teini-ikäisen Ellien (Ashley Johnson) kapinallisjoukko Tulikärpästen luo. Matkalla he kohtaavat monia esteitä ja vaikeuksia, joista heidän tulee selviytyä!

The_Last_of_Us

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields