Avengers : Infinity war

Marvelin kauan odotettu Avengers : infinity war saapui vihdoin keväänä 2018 elokuvateattereihin, ja se oli kaikkien odotusten arvoinen. Itse valitsin tämän elokuvan koska olin odottanut sen julkaisua monia vuosia. Elokuva on niin mielenkiintoinen koska elokuva sitoo kymmenet eri elokuvat yhteen. Elokuva kannattaa katsoa koska se on hyvin erinlainen kuin muut samantyyppiset elokuvat. Elokuvassa ei sinällänsä ole päähenkilöä vaikka elokuvan pahis varmaan eniten valkokankaalla esiintyy. Elokuvan pahis on saapunut vuosien odotuksen jälkeen keräämään ääri kivet (infinity stones). Suosittelen elokuvaa kaikille jotka ovat olleet kiinnostuneita Marvelin elokuvista tai supersankari elokuvista ylipäänsä.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields