Florence

Florence on peli, jota voi pelata puhelimella. Pelissä on tarina, jossa pääsee eteenpäin suorittamalla minipelejä. Peli kertoo tytöstä nimeltään Florence Yeoh, joka rakastuu mieheen, kun näkee hänet kadulla soittamassa selloa.
Valitsin pelin, koska se on todella rentouttava ja siinä on hyvä päähahmo. Peli kiinnosti minua, koska se oli visuaalisesti todella kaunis ja tarina on ihanan klassinen. Peliä kannattaa pelata, jos tahtoo rentoutua, ja seurata tarinaa nuoresta naisesta ja hänen parisuhteestaan. Pelissä on myös todella kaunis musiikki. Suosittelen sitä erityisesti aika nuorille ihmisille, mutta myös vanhemmat nauttivat siitä varmasti. Pelin miinuspuoli on se, että sen saa pelattua läpi todella nopeasti.

 

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields