Fortnite

Fortnite on Epic Gamesin kehittämä selviytymispeli, joka julkaistiin itsenäisenä ilmaispelinä syyskuussa 2017. Fortniteä pääsee pelaamaan Windows, MacOS, Xbox One, PlayStation 4 ja iOS alustoilla.
Battle Royale-pelimuodon tarkoituksena on etsiä aseita ja tappaa vastustajat. Viimeisenä elossa oleva pelaaja tai joukkue voittaa pelin. Pelissä on kaksi eri pelimuotoa: Save The World ja Battle Royale. Battle Royalessa on kolme muotoa:
Solo (yksinpeli muita yksin pelaavia pelaajia vastaan)
Duo (kaksinpeli muita kaksin pelaavia pelaajia vastaan)
Squad (1–4 pelaajan tiimeissä toisia tiimejä vastaan)
Battle Royale -pelimuodossa 100 pelaajaa hyppää lentävästä bussista haluamaansa paikkaan saarella. Pelaajien on tarkoitus etsiä suuren saaren eri paikoista aseita, joilla he voivat tappaa muita pelaajia. Paikoista voi myös löytää muun muassa tarvikkeita, joilla pelaaja saa lisää suojausta itselleen, sekä tarvikkeita, joilla saa lisättyä terveyspisteitä takaisin. Kannattaa kokeilla Fortniteä!

Lähteet: Wikipedia

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields