My name is Simon, Greg Berlanti

Tänä vuonna tullut elokuva, sulatti sydämmeni. Elokuva oli erittäin koskettava ja herätti monenlaisia tunteita.
Elokuva kertoi pojasta, joka piti monta vuotta salassa olevansa homoseksuaali. Poika jutteli kauan netissä toisen pojan kanssa, kunnes heidän keskustelunsa vuoti nettiin ja kaikille paljastui hänen salaisuutensa. Poika murskaantuin tästä, mutta selvisi vanhempien ja ystävien tuella.Suosittelen elokuvaa kaikille, jotka uskovat, että jokaiselle henkilölle löytyy rakkaus. Varsinkin nuorille ja vähän vanhemmille. Tämän elokuvan kanssa kannattaa ottaa nenäliinat ja popparit tulille.Nick Robinson teki loistavaa työtä näytelleensä Simonia. Hän teki suuren vaikutuksen näytellessään. Kunniaa hänelle.

— Opetusryhmä Oulainen

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields